The Way of Mastery.

Deze weg naar ontwaken werd door Jezus ontwikkeld en doorgegeven in de jaren 90 van de vorige eeuw. Uitgebreide informatie vind je op de Nederlandse site: https://thewayofmastery.nl/.

Jezus gebruikt in de channelings die samen The Way of Mastery vormen, de naam die hij in zijn laatste incarnatie – 2000 jaar geleden – had: Jeshua ben Joseph.

Ik stuitte bij ‘toeval’ op dit materiaal in het voorjaar van 2020.

Het eerste wat ik las en tegelijkertijd hoorde op de website van Christmind Teachings was een lezing uit The early years getiteld: Love heals all things. Het is nauwelijks te beschrijven wat het met me deed. Ik voelde een tinteling, een vibratie in heel mijn lichaam… Een soort opwinding en tegelijk een weten: “Deze weg moet ik gaan… Dit zal me Thuis brengen.”

De Corona beperkingen en het feit dat ik last van mijn rug had maakten dat ik die zomer niet op vakantie ging. Terugkijkend, zie ik me zelf zitten op mijn balkon met mijn smartphone in mijn hand en een koptelefoon op mijn hoofd, lezend en luisterend naar wat Jeshua met me deelde.

Al heel gauw inspireerde ik andere ECIW studenten en in september 2020 begon ik met het faciliteren van een eerste WoM-groep. In april 2021 startte ik een tweede WoM groep. En in januari 2022 begon ik met het begeleiden van een derde WoM-groep.

Voor data en tijden zie https://www.ernestinemartens.nl/programma/

Dit alles nog steeds via Zoom. Dankzij de Zoombijeenkomsten van de afgelopen jaren, komen de deelnemers van de groepen nu uit het hele land en ook uit het buitenland. Daarom blijf ik mijn groepen online faciliteren. Zo nu en dan houden we een ‘live’ bijeenkomst in Houten. Degenen die te ver weg wonen kunnen online meedoen.

Opgave via het contactformulier op deze site. Of bel mij op: 06 83 70 57 01. Ik ben vrijwel niet bereikbaar, omdat ik altijd het geluid uitschakel. Ik bel niet terug naar een mij onbekend nummer, dus spreek iets in, dan bel ik zo snel mogelijk

Het onderricht van The Way of Mastery doet niets af aan wat Een cursus in wonderen ons leert. Jeshua verwijst regelmatig naar de Cursus. De twee benaderingen bijten elkaar niet. In feite verdiept WoM voor mij het onderricht van ECIW. Maar ook mensen die nog nooit van de Cursus hebben gehoord kunnen diep geraakt worden door The Way of Mastery. Op de hierboven genoemde site van The Way of Mastery in Nederland vind je een link naar een Vlaamse site waar de boeken in het Vlaams gratis te downloaden zijn. We zijn bezig met het maken van een officiële Nederlandse vertaling van The Way of the Heart. We gebruiken nu in alle groepen onze Nederlandse vertaling van The Way of the Heart. Ook deze is als PDF te downloaden. Klik: https://thewayofmastery.nl/paginas/boekenaudio/