The Way of Mastery.

Deze weg naar ontwaken werd door Jezus ontwikkeld en en doorgegeven in de jaren 90 van de vorige eeuw. Uitgebreide informatie vind je op de Nederlandse site: https://thewayofmastery.nl/.

Jezus gebruikt in de channelings die samen The Way of Mastery vormen de naam die hij in zijn laatste incarnatie – 2000 jaar geleden – had: Jeshua ben Joseph.

Ik stuitte bij ‘toeval’ op dit materiaal in het voorjaar van 2020, tijdens de eerste Corona golf.

Het eerste wat ik las en tegelijkertijd hoorde op de website van Christmind Teachings was een lezing uit The early years getiteld: Love heals all things. Het is nauwelijks te beschrijven wat het met me deed. Ik voelde een tinteling, een vibratie in heel mijn lichaam… Een soort opwinding en tegelijk een weten: “Deze weg moet ik gaan… Dit zal me Thuis brengen.”

De Corona beperkingen en het feit dat ik last van mijn rug had maakten dat ik die zomer niet op vakantie ging. Terugkijkend, zie ik me zelf zitten op mijn balkon met mijn smartphone in mijn hand en een koptelefoon op mijn hoofd, lezend en luisterend naar wat Jeshua met me deelde.

Al heel gauw inspireerde ik andere ECIW studenten en in september 2020 begon ik met het faciliteren van een eerste WoM-groep. In april 2021 startte ik een tweede WoM groep.

De data en tijden van de groepen zijn:

wekelijks op woensdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur en wekelijks op vrijdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur. Beide groepen gaan door tot eind juni 2021. Voor de vrijdaggroep geldt dat er geen bijeenkomst is op de vrijdag na Hemelvaart (14 mei). In beide groepen ben je van harte welkom!

In de maanden juli en augustus houden we vakantie.

Dit alles voorlopig nog steeds via Zoom. Wanneer de Corona maatregelen zodanig versoepeld zijn dat we weer met een groep van 12 personen bij elkaar kunnen komen, dan zullen we ook zo nu en dan een ‘live’ bijeenkomst houden in Houten.

Opgave via het contactformulier op deze site. Of bel Ernestine op: 06 83 70 57 01.

Voor de kosten geldt hetzelfde als voor de ECIW bijeenkomsten. Je vindt het op deze site bij programma.

Het onderricht van The Way of Mastery doet niets af aan wat Een cursus in wonderen ons leert. Jeshua verwijst regelmatig naar de Cursus. De twee benaderingen bijten elkaar niet. In feite verdiept WoM voor mij het onderricht van ECIW. Maar ook mensen die nog nooit van de Cursus hebben gehoord kunnen diep geraakt worden door The Way of Mastery.